2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Demetevler mahallesinde mevcut hizmetletmeme İtfaaiye müfredatına birebir şekilde yangın cıkış bapsı mimarilması gerekmektedir.

Bir yangın çıkış kapısının birincil amacı, yangın yahut farklı bir acil durumda hızlı ve kolay bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını bastırmak değildir (ancak temelı yangın çıkış kapıları her ikisini bile yapacak şekilde mutasavvertır).

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğu kez endüstriyel tesislerde dü farklı sahaı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu sağlamak muhtevain kullanılmaktadırlar.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan kapılara verilen isimdir.

Esrar sızdırmaz özelliğe sahip olmaları çevresı ile yangın simultane insanların yaman zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Acil çıkış kapısı ismi ile bile aşina bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde epey geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birşunca strüktürda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına göre belirli yapı denetim şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları genellikle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedi çıkış kapılarının) muayyen durumlara için TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Yangın kapısı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden sakıncasız olmanızı tavsiye ederiz. 

Bu kapılar bel kemiği olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan tamamlanmak üzere dü gruba ayrılır.

Binalarda sınırlı standartlarda taraf alması Yangın Kapısı Fiyatları gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları bâtınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 esaslığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi için ve yangın merdiveninin dayanıklı olup depremya menşe vermemesi derunin kapatılmalıdır.

Olası yangın veya rastgele bir tehlike durumunda binayı kısa sürede boşaltma etmeyi sağlayan yangın merdiveni tasarımları binalmaktadır.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kapıların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Bunu sahip olmak derunin yaylı menteşeler kullanılması yeterli değildir , kanat yüzey düzı ve ağırlığına bakılırsa kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen örgüdaki Yangın Bapları en yüksek kalite ve en elverişli fiyat politikamıza uygun olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page